joi, decembrie 11, 2008

Castigi un Ferrari. Rosu!

Dacă intri şi dai un clic pe oricare dintre posturile de pe waven.blogspot.com + dacă dai un clic pe una dintre multele reclame AdSense prezente în interirul acestui site + dacă mai laşi şi un scurt (minim 10 cuvinte) comentariu la oricare dintre articolele cu eticheta Ferrari, ei bine dacă ai apucat să citeşti tot acest paragraf şi ai şi făcut toate cele de mai sus respectând cu stricteţe ordinea descrisă mai sus, ei bine zic din nou, să-ţi fie de bine pentru că ai toate şansele să câştigi un Ferrari. Un Ferrari roşu.

Bineînţeles nu de la mine, momentan bugetul blogului nu-mi permite pentru viitorul apropiat, adică pentru următorii 5 10 50 de ani, să dau asemenea premii. Dar nicodată nu poţi să ştii cînd ţi se iveşte ocazia şi e bine să fii pregătit şi cu sufletul împăcat ca-i făcut tot ce ţine de tine. Adică cam ca blonda de aici.

Şi dacă totuşi cineva cu sufletul curat a intrat pe blogul ăsta ferm convins că la ieşire va pleca cu un Ferrari roşu, poftim free to download (sorry da' nu mai ştiu de unde am poza să-i dau sursa):


Hai sa fiţi iubiţi! Măcar :)