duminică, noiembrie 30, 2008

Mi-au placut femeile foarte mult, recunosc, dar ...

Declaraţie şoc!!! Într-un interviu apărut luna asta un om declară simplu (pe lângă multe altele legate de criză, politică, economie, bani, şomaj):


Dacă vrei, mi-au placut femeile foarte mult, recunosc, dar nu îmi mai aduc aminte de ce.

Şi continuă:


Eu am trei copii oficiali şi 30 neoficiali şi cred că toţi au dreptul la aceeaşi parte. 

Eu l-aş vota oricând pe unul ca ăsta. Din păcate în România oamenii încă stau prea mult deoparte când e vorba de ţara lor. Încă ...

vineri, noiembrie 28, 2008

joi, noiembrie 27, 2008

The real Need For Speed Undercover

Afar-am vopsit gardu, înauntru un clip cu unu care chiar face pe viu ceea ce doar câţiva reuşesc chiar şi în NFS. Eu unul m-am prins bine de mânerele scaunului meu de la birou. De ce? Iată, d-asta!

Muzica de ascultat pe noapte in masina



De preferat cu un sistem audio serios şi nicidecum încet ...

Thx Andreea

So green ...


Enjoy more.

miercuri, noiembrie 26, 2008

Voteaza-l pe ...

Acesta este un post electoral!
Şi vă îndemn să faceţi la fel. Cu siguranţă duminică va fi ales şi în colegiul tău!
Totuşi votează!


marți, noiembrie 25, 2008

8 lucruri despre Hank Moody

Pentru cine nu ştie aruncaţi o privire aici.

  1. Tot timpul maşina lui (hârbul ăla de Porsche cu un ochi spart) este plină de praf.În LA!
  2. Nicio femeie din tot LA-ul ăla amărât nu-i rezistă. Şi nici el nu le iartă!
  3. E blogger.
  4. De unde are ăsta bani?
  5. Nu mai e Fox Mulder.
  6. Se lasă de fumat oricand vrea. Şi se apucă tot la fel.
  7. It's so fucking crazy!
  8. Gool old rock music and stuff ...
 Aşa şi?

luni, noiembrie 24, 2008

Stiu cu cine votez

Şi asta datorita tool-ului dezvoltat de cei de la Testvot. O idee bună şi o realizare practică deosebită care ar trebui dezzvoltată cele 31 de întrebări putând fi mult mai multe. Durează mai puţin de 5 minute aşa că de ce nu faci şi tu testul?


Traumele din copilaria mica sunt cele mai periculoase

Cu siguranţă aceste copile vor avea mari probleme emoţionale atât în ce le-a mai ramas din copilărie (dacă nu cumva acesta a însemnat sfârşitul acesteia) cât şi din viitoare adolescenţă şi chiar pe mai departe!


Teens Wail Over American Idol Finale - Watch more TV Videos

Şi noi ne plângem de o anumită criză financiară, economică, socială când în lume se petrecat drame de aşa intensitate ...

Keep repeating ...

duminică, noiembrie 23, 2008

Voltaj - Dematurizare

Vorbe multe, comentarii, calitate nasoală, idee grozavă, publicitate mascată (sau nu), Voltaj.


Şi un nou cuvânt pentru DEX: dematurizare!

Zombie Baseball

Un joc absolut demenţial. Nu te poţi abţine să nu spargi capate de câteva ori pe zi.

Free Games

Free Games

Ei cu ei, noi cu voi

Genial! Din punct de vedere al mesajului este cel mai bun mesaj electoral auzit în politichia românească de după revoluţie (şi nu numai).




Lipseşte marele artist capşunar în Spania din tot circul ăsta!

Pe cine sa votez?

Unul dintre candidaţii la un post de senator din partea oraşului meu este Iulian Teodorescu. Pozele de mai jos sunt părţi ale spam-ului care mi-au invadat cutia poştală toată săptămâna trecută.

Ce vedem aici? Un oraş curat, modern şi sigur - bineînţeles poza nu este a Ploieştiului. Sau poate este, cine ştie poate aşa va arăta Ploieştiul după ce-o câştiga ăsta alegerile....


Citiţi cua atenţie mai jos. Şi lămuriţi-mă şi pe mine cum adică: Dacă: va fi realizată ruptura faţă de trecut: ruptura totală faţă de prezent, faţă de relaţiile celor care au puterea astăzi. (omul ăsta-i de la PNL, atenţie!!)


Pentru înlăturarea actualei crize de autoritate. Repet, acesta este candidatul PNL-ului.


Şi ultima poză. Bomboana de pe colivă. Motivul pentru care l-am dat la blog. Argumentul suprem pentru a-l vota! - Pentru legalizarea curselor auto

miercuri, noiembrie 19, 2008

Cumparati Made in Romania

Cumparati Made in Romania tot ce se poate, de la orez pana la chestii de uz casnic. Nu ma refer ca trebuie sa cumparam Logan, daca vrem si avem bani de Mercedes, dar, producatorii nostri au dificultati sa exporte acum. Cu cat mai multi vor cumpara produse romanesti, macar pana trece criza, cu atat mai mult vor avea de lucru romanii din putinele fabrici care mai produc ceva in Romania si vom trece mai usor peste criza. Cumparand un produs romanesc se platesc impozite, salarii, chirii, dobanzi. Nu poti sa le cumperi pe toate din afara, dar atunci cand poti alege ... Ajutand Romania, ne ajutam pe NOI insine !!!

Noul spam primit în ultimele 24 de ore pe toate cele 3 adrese de mail (n-am mai păţit aşa ceva niciodată!!) De data asta unul tradiţionalist românesc. Asta nu-l face însă deloc mai comestibil...

luni, noiembrie 17, 2008

Need help

May I?

duminică, noiembrie 16, 2008

Amintiri din copilarie

Ladies and gentelmen, the President of the Untited States of America - Mr. Barack Obama (când era şi el mai mic şi mergea la bunici la ţară în Kenia şi stătea la o vorbă şi-o ţigară cu văr-su, pe prispă(!))

Solarola

O genială combinaţie între echilibru, strategie, viteză de reacţie şi îndemănare.

Joacă-l şi-o să-l înţelegi.

Internet Games


Free Internet Games

sâmbătă, noiembrie 15, 2008

GemCraft

Joc joculeţul ăsta într-o veselie de vreo 2 săptămâni şi tot nu mă satur. Mai ales că de la un moment dat devine al naibii de enervant de greu. Pentu cei care au fost subjugaţi de Tower Wars&Co va fi o adevărată satisfacţie acest joc.

Spor!




Free Games

PS: jocul are printre opţiuni posibilitatea de a vă salva performanţele şi a reveni asupra jocului oricând mai tarziu cu condiţia de a intra de pe acelaşi IP. Aşa că eveniţi cun încredere :D

vineri, noiembrie 14, 2008

Ana Maria - 3 secunde



Şi blogul domnişoarei!

Şi încă ceva ..


De ce votez

Nimic nu este mai important zilele astea decât politica. Deşi suntem în plină perioadă de criză economică şi recesiune pe toate planurile, politica este pe buzele (hmm - politica asta nu-i cam curvă?) tuturor.

Aşa cum ne-au atătat-o fraţii noştri mai mari americanii criza economică din planul economic înseamnă în plan politic schimbare. Obama a mizat pe asta şi a cîştigat. La ei vinovaţi de turbulenţele econimiei a fost declarat sistemul. cel politic. Şi l-au schimbat.Ei au ales schimbarea. Nu să le fie mai bine, mai cald, sau mai roz (ci chiar mai negru!).

Revenind la Românica noastră în care ne trăim traiul (şi mâncam mălaiul) zi de zi. Pe plan personal, pot să mă lau că de când votez (atenţie, 1996!!) încontinuu mi-a mers mai bine. În ultimii 12 ani trendul a fost constant crescător. Cu perioade mai accelerate, mai calme dar în urcare. Dac-aş căuta corelaţii între voturile acordate şi punctele de inflexiune de pe grafic, nu le-aş găsi. Pentru că schimbările pe plan personal (şi prin asta mă refer la profesie, viaţă socială, calitatea vieţii etc) n-au avut niciodată de a face cu ceea ce s-a întămplat în politica românească. Am crescut, am evoluat, m-am dezvoltat prin forţe proprii într-un anumit context socio-politic. Şi aici vroiam să ajung.

Felul în care trăim fiecare dintre noi, în turnul nostru de fildeş sau nu, este influenţat mai mult sau mai puţin de către societatea înconjurătoare.
Băsescu zicea prin '94-'96 că Romănia nu are nevoie de autostrăzi. Şi că el nu dă bani pe aşa ceva. Atunci, aşa era. Erau prea multe de furat, cine avea chef de construit ceva? Când puteai lua aproape gratis orice, pentru ce să te complici să furi din asfaltul pentru autostrăzi cum se-ntâmplă acum. Băsescu a greşit atunci, Băsescu bad! Au trecut 10 - 12 ani. Problema s-a acutizat. Se întâmplă ceva? Nu. Epigonii Basescieni bad! /Paranteza>
Greşelile politicienilor noştri se răsfrâng asupra noastră. În fiecare zi. Nepăsarea noastră o dată la 4 ani are ca urmare directă nepăsarea lor în fiecare zi a următorilor 4 ani!

D-aia eu mă duc la vot de fiecare dată când îmi pot exercita acest drept, este singura măsură pe care o pot lua eu împotriva lor. Şi d-aia nu pot fi de acord cu Piticu când le zice el aici . Pentru că ei aşa câştigă şi d-aia fac ce fac.Mesajul perceput de politicianul român este: bă, dacă proştii ăştia nu ne fac nimic când noi facem ceea ce facem şi când furăm cât putem şi ne batem joc de toţi şi toate şi etc şi etc, atunci de ce să n-o fac?

Se spune că frică este cea mai bună metodă de educare. Valabilă pentru animale. Dar de atâtea ori şi pentru oameni. Un exemplu mic: înainte de a se da legea cu privire la obligativitatea purtării centurii pentru şofer şi pasagerul din faţă, câţi le purtau? Puşi în faţa unei posibile amenzi, acum câţi le poartă? Ieşi în stradă şi priveşte!
Şi dacă tot eşti acolo, ia-l şi pe distinsul politician român despre care ştii c-a fost degeaba 4 ani cu japca din maşina lui, dă-l cu capul de bordură, aplică-i româneşte două picioare-n burtă, arde-i cu jale 14 peste bot să-i sară mucii pe capotă, rupe-i creştineşte lanţul de la gât şi ia-i ghilulul de pe deget (poţi să-l iei cu totul, îi mai rămân atâtea şi la votare îi trebuie numai 1) să-l vedem apoi cdacă te ştie de frică. Şi dacă mai face la fel. Dar ai grijă, să faci toate astea doar pe 30 Noiembrie!

If Matrix runs on Windows



I'm going to learn Ubuntu? lol

joi, noiembrie 13, 2008

The Black Hole



Blogerri despre alegeri



Pro:

  • au făcut-o;
  • naturaleţe, concizie, idei;
  • viral cu bloggeri (cel puţin în blogosferă va fi);
  • primul episod!
Contra:
  • 20% din video (genericul?) nu spune nimic - timp irosit;
  • vorbitorii puteau fi mai uşor identificaţi sau deloc!
  • Mesajul! Genul ăsta de filmare se face pentru a spune ceva (chiar şi printre ..cuvinte)
  •  tipul ăla în cămaşă roz(!) şi cu ochelari, Piticu parcă, n-a râs!!!
 E bine. E bine că sunt oameni tineri care (se) gândesc. La politică. Pro sau contra. Da sau nu. Azi fac aşa ceva.

Mâine?

Ghicitoare

Eugen Simion, Teodor Meleşcanu, Waven.

Oare care-i legătura dintre cele 3 personaje de mai sus?

sâmbătă, noiembrie 08, 2008

La tăţi ni-i greu

 O reprezentaţie de la Intravilan &Nigga, grabiţi-vă să-i contacta-ţi (sic!) dacă nu vor fi devenit prea mari între timp, că doar or fi trecut şi ei de perioada de început... sau nu!



I-am ales pe i din top pentrucă tot ce-i negru/nigga are succes azi, nu?

Ză top 11 l-am găsit aici prin amabilitatea lui Costin.