sâmbătă, aprilie 05, 2008

Mihaela Radulescu - persoana nepotrivita

Tudor Chirilă a avut decenţa, bunul simţ şi diplomaţia să scrie despre anumite declaraţii ale Mihaelei Rădulescu-MareaSteaTVdinRomania, într-un mod foarte pertinent şi curajos, politicos dar din care transpare totuşi mai multe decât a lăsat el să se vadă ...

Pe lângă cele spuse mai zilele trecute, cum că ea oricum n-o să mai facă televiziune peste 10 ani că n-o să mai poată ieşi pe sticlă (nu găsesc link acum, dar mai caut:)) această nouă rebufnire a vedetei de duminică sunt ori o încercare a refacerii capitalului media (s-o apropia renegocierea salariului cu Felix) ori pur şi simplu o serie de gafe neintenţionate picate într-un moment mai slab al carierei sale.

Mai lipseşte o păruială d-aia zdravănă de care o ştim în stare şi în curând summit-ul NATO o să fie istorie iar Bush&Putin mici copii în faţa vedetei reclamelor din prime time.

1 comments:

Anonim spunea...

mihaela radulescu a facut gafe continuu de cand a aparut prima data la tv acum multi (prea multi) ani intr-o emisiune stupida la tele7 abc unde se baga singura in seama si pana in zilele noastre cand vorbeste vrute si nevrute in speranta ca... n-o sa tina nimeni minte prostiile ei.