luni, aprilie 07, 2008

Steaua sus rasare

Sau nu!
Nu răsare, ci este ridicată. trasă cu sfoara, ca pe un zmeu! Iata o analiză clară, logică, bazată pe fapte, pe dovezi incontestabile, văzute prin ochii unui microbist care ţine cu niciuna dintre echipele implicate (ai mei sunt undeva departe .... :() şi transpusă în vorbe de un blogger sportiv.

1. Dupa esecul de la Iasi, Steaua a castigat cu CFR in Ghencea, rezultatul fiind opera orbului Alexandru Tudor, arbitrul care n-a vazut doua lovituri de la 11 metri pentru clujeni.

2. A urmat victoria cu Pandurii la Tg. Jiu, 1 - 0, formatie cu care Steaua are semnat un protocol oficial, prin care Pandurii se angajeaza sa creasca fotbalisti pentru formatia bucuresteana!!! “Un meci modest, sper sa iesim cat mai repede din perioada aceasta proasta”, declara insusi antrenorul Lacatus dupa partida.

3. Meciul din Giulesti, “Cazul Bricheta”, cum l-au numit ziaristii, este binecunoscut. Steaua era condusa cu 1 - 0 de Rapid, dar partida a fost oprita de arbitrul Deaconu, datorita unei brichete aruncate in teren, facand ca cei din Ghencea sa castige la “masa verde” cu 3 - 0. Decizie incorecta a Comisiei de Disciplina, rapidistii facand un nou Memoriu la Comisia de Apel. Oricum, giulestenii sunt decisi sa mearga chiar si la Tribunalul de la Lausanne


Intregul articol pe CePanaMea, un blog de urmărit!