miercuri, mai 21, 2008

2 cu si despre sex

Legat oarecum, de articolul precedent 2 chestii care mi-au plăcut tare mult azi, hălăduind prin blogosferă:


Iar de aici pana la interpretarea unor acte sexuale “anormale” (cam asa sunt considerate de cei ce sustin ideea Tabu) e cale foarte scurta. Eu unul cred ca aceia dintre noi care refuza sa inteleaga (nu sa practice) altfel de acte sexuale decat cele “normale” sunt incuiati. Daca vreti o comparatie extrema… este exact aceeasi chestie ca si in religie. Unii refuza sa inteleaga anumite principii considerate de biserica “incontestabile” sau “neanalizabile”. Cu toate astea exista ambele tabere si cu totii fac sex. Unii sex mai curat altii mai murdar (daca se pot atribui termenii astia actelor sexuale).


De la o voce din multime.

Invataturi
Asadar, eu zic (atit din experienta personala, cit si pe baza deductiilor oarecum rationale de mai sus) ca in situatia in care un heterosexual intilneste un homosexual
- cea mai probabila dintre variante e ca gayul n-o sa se dea la omul straight.
- Daca totusi se da, luati-o ca pe un compliment :P. Si (presupun ca) raspundeti ¨nu, merci¨. In mod obisnuit, aici s-ar incheia discutia pe tema asta.
- Iar daca, totusi, e mitocan (gayul), ii raspundeti ca unui mitocan… nu cred ca n-ati mai intilnit mitocani inainte, si ca nu ati exersat deja modalitati de raspuns.


De la o femeie simplă (tot) din mulţime.