duminică, mai 04, 2008

De ce Nu Steaua!

Acest articol ar putea avea doar 2 cuvinte: deoarece Becali!

Dac-aş detalia n-aş face decât să bat apa-n piuă cum se tot face de 3 luni încoace pe toate canalele media, pe bloguri, în parcuri şi la birturi sau parastasuri.

În seara asta Steaua a pierdut al doilea meci jucat corect din acest retur. Pe primul când era gata-gata să-l piardă a apărut bricheta.
Acum, n-a mai fost să fie şi prin minutul 85-88 minima decenţă, care-ţi spune să-ţi saluţi cunoscuţii pe stradă sau să dai mingea înapoi la adversar atunci acesta a trimis-o în out din cauza unei accidentări, n-a mai funcţionat.

Trăim într-o ţară în care toţi furăm, sau mituim, sau minţim, sau încălcăm legi, corupem sau suntem corupţi. Ştim, prea bine asta şi eu şi tu şi el! Nici nu s-ar putea altfel din moment ce lucrurile merg aşa cum merg de în societatea românească. Dar ce nu suport eu personal, de exemplu, este să-mi dai peste nas cu porcăriile tale. Ceea ce face de atâţia ani, Becali!

Din păcate, pentru ei, Steaua în seara asta a demonstrat că nu merită titlul de campioană. Aşa cum a făcut-o şi în ultimele 10-15 meciuri.

D-aia, Nu Steaua!

PS: Mi-e milă de Lăcătuş!. Ca şi de Hagi! Ei chiar au crezut în Steaua!