joi, iunie 05, 2008

Cupa nu pleaca din Ploiesti

După ce a pierdut în ultimul sfert al meciului şase, şansa de a devenii campioană pentru al 5-lea an consecutiv Asesoft joacă astăzi, pe teren propriu meciul decisiv pentru desemnarea campioanei României la baschet din 2008.

Şansele ca Asesoft-ul să mai piardă şi acest meci sunt destul de mici, dacă avem în vedere vacarmul care va fi în Sala Sporturilor Olimpia. Din păcate eu azi plec din oraş aşa că voi lipsi de la marele show, dar nu-i nimic motive de sărbătoare au fost şi vor mai veni.

Jenant pentru România este că prevăd (aşa cum s-antamplat şi la meciul de la Cluj) acoperirea media a evenimentului va fi sublimă dar va lipsi cu desăvârşire. Parcă văd, că net-ul va fi plin de bălăcăreli despre marea depunctare iar ziarele de sport vor avea zecile de pagini ocupate cu cururi şi ţâţe, şi-ntr-un colţ, doar o ştire despre Campiona României la baschet (oricare ar fi ea!).

Oricum, baftă băieţi deseară, nu lăsaţi cupa să plece din Ploieşti. Vin şi eu într-o zi să mă pozez cu ea :)

4 comments:

Ahilosu spunea...

Desi am fost multi ani fan asesoft, pana sezonul asta, vreau sa castige Clujul, pentru ca e timpul ca Ploiestiul sa predea stafeta. Ma astept ca arbitrii sa faca circ, mai ales daca arbitreaza Banica, dar vom vedea.

Unknown spunea...

Pana la urma cei mai buni au castigat. Asesoftul a obtinut ce-l de-al cincilea event consecutiv.

Ahilosu spunea...

asesoft meritau sa castige, dar diferenta ar fi trebuit sa fie MULT mai mica daca nu ar fi intervenit arbitrii. Buckman si Cuic nu au fost lasati sa joace.

Unknown spunea...

Clujul castigase ceva anul acesta. Era randul Ploiestiului :)