luni, iulie 21, 2008

Filme, filme

Am tot văzut în ultima perioadă o groază de filme. În medie cam 1,3 filme pe zi :) Ceea ce este destul de mult pentru timpul meu liber şi aşa limitate tare. Dar pentru că strânsesem prea multe, m-am găndit să fac ceva curăţenie şi m-am sacrificat.Şi când zic sacrificat chiar am dreptate pentru că am văzut muulte şi marea majoritate proaste.

Pentru început cele câteva care mi-au plăcut:

- Definitely, Maybe - clasic romance în care un tată îşi spune povestea vieţii sale fiicei sale de 11 ani, cu umor şi farmec copilăresc. Merită văzut alături de cineva drag, într-o noapte călduroasă. Nota 9!

-My Blueberry Nights - dacă vă place ce cântă Norah Jones atunci acest film o să vă ungă pe suflet. Povestea nu are multe de spus dar felul în care curge filmul poate ori să vă placă ori sa-l închideţi după 15 minute. De gustibus! Nu rezist să nu pun şi o poză în care Norah apare alături de Natalie Portman (de mare excepţie, look-ul lui Natalie!!!) Nota 8,5.

 
 - Forgetting Sarah Mitchell - comedie romantică, drăguţă, de vară, filmată pe plaiuri Hawai-ene cu Kristen Bell (una dintre puţinele blonde care-mi spune ceva). Plăcută companie pentru apropae 2 ore, de văzut! Nota 7,5!

Şi la final ce-am mai văzut şi nu merita: The Happening, The Onion Movie, Stargate: Continuum, Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay, In Bruges şi multe altele care nici măcar nu merită amintite.

Oricum, de mâine am iarăşi o săptămână de vacanţă timp în care pentru că nu am cum să plec pe nicăieri, mi-am propus să mai rad vreo 10 filme şi 2 seriale noi.


3 comments:

Shani Alexandra spunea...

Vazut Taken-placut. Vazut Wanted(cu Angelina Jolie)- deci nu avea cum sa nu imi placa :).....si cel mai tare film: WALL-E.La ultimul te poti uita cu cea mica:D

Unknown spunea...

lol, Taken si Wall-e sunt pt azi pe lista!!!
Angelina is Wanted??? Ofc, nu scapa nici ea!

Shani Alexandra spunea...

=))....Sa-mi zici pareri dupa:)