sâmbătă, aprilie 05, 2008

To be or not to be ... Sara Tancredi!

Aflu (şi) de la Ahilosu, cum că scenariştii lui Prison Break vor s-o readucă pe doctoriţa Sara Tancredi în seria următoare a serialului şi încă într-un rol principal.
Personal, ca fan entuziast al serialului şi explicit al doctoriţei (oarecum normal în condiţiile în care a fost singura prezenţă feminină timp de 2 sezoane) n-am nimic împotriva reapariţiei simpaticei doctoriţe. Ba chiar aş merge mai departe, venind în ajutorul scenariştilor le propun ca Sara şi Michael să se întâlnească în sfârşit, să facă o nuntă ca-n poveşti (întinsă pe vreo 2-3 episoade - cu T-Bag şi Bellick evadaţi speciali din închisoare pentu a nu rata evenimentul), apoi cei doi să se aşeze la casa lor cu vedere la ocean, şă facă şi vreo 2-3 copii et, etc, etc ... Eh dar aşa sunt eu mai pacifist :)
Spun asta pentru că alţii nici nu vor să audă de o înviere a doctoriţei, motiv pentru care nici mai mult nici mai puţin au pus-o de-o petiţie online pentru a-i detremina pe cei de la FOX să se răzgândească. Eu unul aştept cu nerăbdare marşul, blogul no-saratancredi.blogspot.com şi mai ales, filmuleţele fierbinţi cu Sarah Wayne Callies şi logodnicul ei în luna de miere de acum 2 ani :D