duminică, iulie 27, 2008

Reclame, reclame

Mie nu-mi plac reclamele de la TV. Când ţi-e lumea mai dragă la vreun film, trosc reclame! Când să auzi o ştire care din titlu pare intersantă, fleoşc revenim 48 de minute de reclamă! De aceea prefer HBO sau uneori chiar TVR-ul.
Şi cum ziceam, am şi eu o problemă! De fapt, sunt trei! Mai exact, sunt cu mult mai multe dar astea 3 sunt mai recente!

  1. Petrom şi taximetristul (thx for video Shani)

     


    Fără nicio prejudecată legată de tagma taximetriştilor (cu toate c-aş avea motive să am...) de când se pricep aşa de bine aceşti domni taximetrişti la privatizări şi investiţii? Nu de alta dar dacă tot avem specialişti să-i aducem dom'ne în faţă să nu-i lăsăm să se irosească trăgând de colac toată ziua!
  2. Ace şi mama căreia îi place de 2 ori - sorry, no video available - dacă vă e greu s-o reperaţi, e reclama aia ăn care o fetiţă îşi laudă mama că face lucrurile de2 ori da' când ede spălat nu-i prea plac dublurile. Nu vroiam să remarc aici decât ultima afirmaţie a copilei cu puternică conotaţie sexuală (dacă n-ar fi vorba de o fetiţă ceea care o rosteşte şi în plus de o reclamă la detergent). Ia ascultaţi şi voi şi contraziceţi-mă dacă nu-i aşa!
  3. Savana şi studentul
E, aici avem şi exemplificare video. Oricum arhi mega (să nu fie cumva TM - arhi :))cunoscută şi asta. dată pe toate posturile de 14 milioane de ori pe zi, ni se arată cum un viitor intelectual al ţării, în timpul liber zugrav, este luat la întrebări de către Meşterul cu privire la rolul şi misiunea pe pământ a teflonului. Şi aproape normal, viitorul, probabil, popă/filolog/contabil/stomatolog de frunte al ţării habar n-are. Moment de maximă satisfacţie pentru milioanele de români (ştiţi voi care - indiciu - se tot duc ei la vot de vreo 20 de ani încoace) care au mai învăţat ceva de la TV: teflonul se spală, frate dă-i dracu' de atomi şi alte întrepătrunderi!

Ce să-i faci, românului trebuie să-i dai să mânânce numa' cartofi prăjiţi. Asta ştie, asta manâncă!

PS: dacă găseşte cineva reclamele de care vorbeam mai sus şi le urcă pe undeva, poate să dea un semn să le pun şi eu p-aici :) Fac cinste!

2 comments:

Shani Alexandra spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=wuIdx9JycgM

Unknown spunea...

Mulţam fain! :)