luni, decembrie 22, 2008

Cadouri de Craciun

Pentru aceia dintre voi care sunteţi încă nehotărâţi şi nu ştiţi ce să puneţi sub brad pentru cei dragi anul acesta, iată câteva sugestii:

Un dar minunat pentru toată familia, de care se vor bucura toţi în egală măsură (atenţie nu vine livrat cu hârtia aferentă, dar bănuiesc că nişte hârtii se vor mai găsi prin buzunare halatului la nevoie):


Pentru cei obsedaţi de fotbal. E mai ieftină decât un club adevărat dar are marele avantaj că poţi să joci de unul singur şi chiar să şi învingi. Plus că nu te mai stresează nimeni. Nici Dorinel, nici Marius sau Gică...



Asta nu ştiu de ce cred că-i un cadou pentru soacră. 21 kg de aur curat + 240 de pietre preţiase (diamante şi perle) aruncate la întâmplare pe ici, pe colo cu siguranţă te-ar face ginerele preferat de invidiat al 99,99% din ze mamele acestei planete.

Apoi, ceva pentru prinţesa ochilor tăi. Aia pentru care dai tu dedicaţii pe TarafTV din sfert în sfert de oră. Are numai 3575 diamante negre, 117 diamante albe şi numai 34 de rubine. Numai ...

Şi nu poţi s-o laşi în p...ielea goală. O pereche de chiloţei de la Triumph ornaţi cu aur şi diamante de numai 122000 de dolari (cam cât un apartamanet modest undeva prin România anului 2008, ce draku')


Sau o şampanie rece pentru nopţile fierbinţi. Această frapieră unicat este chiar din aur de24k. Ideal, nu?
Ei, asta-i un cadou pentru ăia mai zgărciţi (nu voi, cititori fideli ai blogului de faţă) care încă mai au încredere în cristalele Swarovski şi în rolul acestora în viaţa noastră obişnuită. Auzi, doar 1000 de lire. Pfui!

Şi pentru copilaşii poznaşii un ursuleţ. Magia ursuleţilor de pluş dă gata pe oricine iar dacă respectivul exemplar are blăniţa din fibre de aur, ochi din safire şi nasul din aur eu zic că-i suficient. Nu?
În sfârşit, visul secret al oricărui geek. Mai ales al celor care mai şi ies prin lume (se pun şi cei de la cafenea de la mall, veniţi pentru netul gratis).
Deci, ai un laptop din aur de 24 de carate cu 12000 cristale si Vista preinstalat. Ooops, e Apple!

Se poate asorta cu un maus mic cu doar 59 de diamante
Şi bineînţeles o pereche de căşti micuţe, micuţe şi discrete (discret=numai 59 de diamante pe fiecare parte)!
Sper să fi reuşit să vă dau câteva idei. Atenţie, grăbiţi-vă nu mai sunt decât căteva zile până la Crăciun şi nu se ştie dacă se mai găsesc pe piaţă. Poate altu' a citit înaintea ta ...