luni, decembrie 29, 2008

Tolba cu filme

Ghost Town - se dă un dentist care are ceva probleme în relaţiile personale cu oamenii care-l înconjoară, începând cu colegii de muncă şi până la vecinii de bloc. Se mai dă o intervenţie chirurgicală simplă asupra aceluiaşi dentist. Rezultatul: New Yorkul deine dintr-odată un oraş plin de fantome fiecare cu câte ceva rămas nerezolvat din timpul vieţii care apelează la bunul nostru dentist pentru a le ajuta. O mai vedem şi pe Tea Leoni în film, dar parcă a avut şi zile mai bune. O comedioară ieftinuţă, bună în loc de altceva mai ales în această vacanţă prelungită.


Passengers - din cauza unei erori de pilotaj un avion se prăbuşeşte iar în mod miraculos câţiva pasageri supravieţuiesc. Anne Hattaway este un psiholog debutant căreia îi revine sarcina să-i consilieze şi să le ofere sprijin de specialitate pentru a-i ajuta să treacă peste şocul provocat de accident. Şi o face timp de vreo 60 de minute după care lucrurile încep să se complice, nimic nu mai  aşa simplu cum părea la început pentru ca felul în care este construit finalul să fie, de fapt, singurul motiv bun pentru care merită daţi banii pe bilet. Oarecum interesant!


Slow Burn - Un Ray Liota de zile mari într-o lume plină de culoare la propriu, înconjurat de comploturi şi mită. Din nou despre corupţia din sistemul poliţienesc american. Din nou, cum cei buni renunţă la luptă înconjuraţi de mizeria cotidiană dacă nu vor să se mânjească. Adică, bullshit :))



The Wackness - un juvenil vânzător de droguri cu probleme de integrare socială, este prins între un tatăl, psigologul personal şi fiica colegă de clasă, prietena de vis. Cum este furnizor de ierburi pentru amândoi, nu trece mult până destinele li se împletesc şi maturizarea tânărului se face abia după ce experimentează o tentativă de suicid şi o poveste dedragoste cu final oarecum tragic. De remarcat, Ben Kingsley pentru că observ acum c-am văzut tot ce-a scos anul acesta: Transsiberian, The Elegy, War Inc, The Love Guru.
Şi încă n-am terminat de văzut tot ce mi-am programat pentru concediul ăsta .... Revin!